Hi! Ik ben Richard.

De persoon achter Boost Shots. Ik ben 25 jaar oud, student
Ondernemerschap & Retail Management en ik heb de keuze gemaakt om een
bedrijf te beginnen als afstudeerproject.

Boost Shots is ontstaan uit een passie voor ondernemen en de
wil om gezond te leven. In eerste instantie kocht ik gembershots in de winkel, maar die zijn prijzig en meestal niet zo heel gezond. Denk dan bijvoorbeeld aan
toegevoegde E-nummers, etc.. Om deze reden besloot ik om mijn eigen gembershots te gaan maken, en met succes! Al snel kwamen de aanvragen binnenstromen van vrienden en familie om ook voor hen shots te gaan maken. Dit gaf de doorslag om met Boost Shots te beginnen.

Het is mijn missie om mensen te helpen die bezig zijn met een gezonde levensstijl. Dit doe ik door shots te maken waar groente en/of fruit in is verwerkt. Deze shots hebben namelijk veel gezondheidsvoordelen.
Verder streef ik ernaar om de goedkoopste op de markt te zijn, want gezond(er) leven moet toch voor iedereen betaalbaar zijn?!

Ik ben altijd druk bezig met het bedenken en maken van nieuwe shots. Heb je hier ideeën over? Laat het dan weten en mail naar info@boostshots.nl

Onze werkwijze

Onze shots worden gemaakt met behulp van een slowjuicer. De
speciale techniek van de slowjuicer zorgt ervoor dat groenten en fruit langzaam worden gekneusd, zodat er zo min mogelijk warmte bij komt kijken. Op deze manier blijven de meeste voedingsstoffen behouden!

Zodra de shots zijn verdeeld in de flesjes worden ze afgesloten en direct ingevroren. Doordat de shots direct worden ingevroren, hoeft er verder niks aan de shots toegevoegd te worden om de houdbaarheid te verlengen. De shots blijven dus voor de volle 100% uit groenten en fruit bestaan. Dat maakt Boost Shots zo ontzettend gezond!

Zodra jij een bestelling voor ons plaatst, pakken wij deze voor jou in. Hierbij maken wij gebruik van de coldpacks van Recycold, zodat we de shots bevroren bij jou kunnen leveren. Haal de shot een paar uur van tevoren uit de vriezer en genieten maar.

GEEF JEZELF EEN BOOST!